fbpx

IoT termékek

1. Hawle IoT Okos tűzcsap

A HAWLE IoT Okos Tűzcsap folyamatos nyomás- és hálózatfelügyeletet biztosít a vízművek számára, ezzel átfogó és valós idejű információt ad az elosztóhálózat állapotáról. Folyamatosan figyeli a nyomásövezeti zónák nyomásszintjét, bármilyen változásról, anomáliáról azonnali jelzést küld. Segíti a szakembereket az optimális nyomás meghatározásában, akár zónánként, így csökkenhet a hálózati terhelés, növekszik az ellátásbiztonság és a hatékonyság.

okos tűzcsap
spm

2. SPM-Smart Pressure Monitoring eszköz

Az SPM egy intelligens nyomásmérő IoT eszköz, amely megfúrószerelvény segítségével földalatti aknába vagy gépházba is beépíthető, mivel IP68 védettségű házzal rendelkezik, és külső csatlakozásain keresztül két nyomásmérés és impulzusjel vételére képes. Azokon a helyeken, ahol szükség van egy vagy két nyomás mérésére, vízmérő adatok gyűjtésére, de nincs áramellátás, vagy a hagyományos GSM alapú technológia nem működik, ott használható az SPM eszköz. A készülék belső akkumulátorral rendelkezik és LoRaWAN vagy NB IoT hálózaton kommunikál a dedikált adatgyűjtő szerverrel.

3. SQM-Smart Quantity Monitoring eszköz

Az SQM egy intelligens adatgyűjtő eszköz, amely kifejezetten vízmennyiség mérő eszközök adatainak gyűjtésére alkalmas. Föld alatti aknába vagy gépházba egyaránt beépíthető, mivel IP68 védettségű házzal rendelkezik, és külső csatlakozásain keresztül impulzus jel feldolgozására képes, akár kétirányú mérő jeleinek feldolgozására is képes. A vízmérő adatainak gyűjtése egy impulzus jeladón keresztül történik, így az eszköz képes nem csak napi egy adatküldésre, hanem fél óránként, illetve óránként is továbbítja a mérési adatokat. A belső akkumulátoros eszköz, LoRaWAN vagy NB IoT kommunikációs technológiát használva juttatja el a mérési adatokat a dedikált szerverig. A készülék saját antennával működik, így biztosítva a folyamatos hozzáférést és a megbízható adatátvitelt.

sqm

4. SQP- Smart Quick Pressure eszköz

Az SQP okos nyomásmonitoring eszköz beépíthető Hawle ZAK fitting csatlakozású megfúróidommal és Isflo Tapping Saddle megfúróidommal ellátott csomópontokba, aknákba, illetve nyomásalatti megfúró segítségével közvetlenül a csőre, az erre célra megfelelő védőcsővel ellátott és zárszekrénnyel kialakított mérési pontban. Azokon a helyszíneken, ahol előzetesen kiépítésre került egy ZAK/Isiflo fittinggel ellátott mérési pont, ott mérőeszköz megfelelő felkészültséggel ideiglenesen is beépíthető, szükség szerint áthelyezhető. Az eszköz IP68 védettségű tokozással és belső akkumulátorral rendelkezik, így biztosítva éveken át a megfelelő adatgyűjtést és kommunikációt. Az SQP eszköz belső antennával rendelkezik, amely teleszkópos kivitelű tokozatban helyezkedik el, így biztosítva a folyamatos elérést, megbízható adattovábbítást.

5. SGU-Smart General Use eszköz

Az SGU egy robosztus mérésadatgyűjtő eszköz, komplex ipari rendszerek monitoringjára tervezve (ivóvízkutak, víztornyok, szennyvízátemelők). Az eszköz digitalis és analóg jelek fogadására is képes. Az adatokat négycsatornás analóg bemenetén (4-20 mA, 0-10V, 0-5V) és 4 csatornás digitalis IO bemenetén tudja fogadni. Az eszköz ismeri a Modbus RTU protokollt, amivel újabb szenzorok csatlakoztathatóak hozzá. (teljesítménymérő, szenzorok) Rendelkezik impulzus számláló bemenettel vízmérő órák csatlakoztatása céljából. Az eszköz által begyűjtött jelek, vagy LoRaWAN, vagy NB IoT adatkapcsolaton keresztül kerülnek továbbításra a dedikált szerver felé.

6. STM-Smart Temperature Monitoring eszköz

Az STM egy intelligens adatgyűjtő eszköz, amely kifejezetten hőmérséklet mérés adatainak gyűjtésére alkalmas. Elhelyezhető beltéren és kültéren egyaránt, de akár föld alatti aknákba is beépíthető, mivel IP68 védettségű házzal rendelkezik. A hőmérő adatainak gyűjtése egy speciális szenzoron keresztül történik, így az eszköz képes a folyamatos adatgyűjtésre és óránként továbbítja a mérési adatokat a szerverre. A eszköz belső energiaforrással rendelkezik, így 2-4 évig működik, adatkommunikációs periódustól függően.

7. SLM – Smart Level Monitoring eszköz

Az SLM a Smart Level Monitoring anakronimája, egy ipari IoT-eszköz, amely egy hidrosztatikus szintérzékelőt tartalmaz, amely egy intelligens felügyeleti eszközhöz csatlakozik, amely kutakba, medencékbe és víztározókba telepíthető, mivel IP68-as védettségű házzal rendelkezik, és jelentős pontosságú, árérzékeny vízszintmérést kínál. Azokon a helyeken, ahol vízszintmérésre van szükség, de nincs áramellátás, vagy a hagyományos GSM-alapú technológia nem működik, ez az eszköz használható, mivel belső akkumulátorral és LoRaWAN vagy NBIoT rádiós kommunikációval rendelkezik. Az eszköz antennája a dobozon található, amely trükkös helyzetekben kábellel meghosszabbítható.

sqm

8. SVM-Smart Vakuum Monitoring eszköz

WaterScope Iot mérő, adatgyűjtő és vezeték nélküli adattovábbító rendszer installálása a település szennyvízrendszerén: A gépház vákuumtartályának mérése, a szivattyú szelepeknél lévő vákuum és vezérlőnyomás értékeinek mérése.
A monitoring rendszer egyes elemeit a felhasználóval közösen meghatározott helyszíneken telepítjük, átlagosan minden 5-10. vákuum szelep aknába és a gépház vákuumtartályára. A beruházással igazolható a rendszer használatának számos előnye. A folyamatos mérési eredmény követését egy biztonságos adatkapcsolattal felépített, egyedileg beállított dashboardon lehet követni számítógépen vagy mobiltelefonon.

9. SBM – Smart Bus Monitoring eszköz

Az SBM az Smart Bus Monitoring betűszava, egy ipari IoT-eszköz, amely ipari eszközökre telepíthető, és előre programozott regisztereket felügyel és ír ki. Az M-Bus („Meter-Bus”) egy új európai szabvány a hőmennyiségmérők távoli leolvasására, és minden más típusú fogyasztásmérőhöz, valamint különböző érzékelőkhöz és működtetőkhöz is használható. A készülék LTE vagy NBIoT rádiós kommunikációval működik. A készülék saját antennával rendelkezik a dobozon, amely trükkös helyzetekben kábellel meghosszabbítható.

10. Okos Bója

A WaterScope IoT Smart bója tavak, folyók, felszíni vizek, természetes fürdők, strandok, tengeri partszakaszok, akvakultúrák vízminőségi paramétereinek folyamatos követésére alkalmas. A Smart bója úgy lett kifejlesztve, hogy egyszerre az öt legfontosabb jellemző paraméter mérésére legyen alkalmas. Az öt legfontosabb paraméter meghatározása a különböző víztestek esetén különböző lehet, ezért az alapvető három paraméter, a hőmérséklet (T), a kémhatás (pH) és az oldott oxigén (DO) két további paraméter választható az előzetesen, a fejlesztés során kiválasztott, paraméterek közül, melyek lehetnek a redox potenciál, más szóval az oxidáló képesség (ORP), vezetőképesség (EC), nitrát szint, illetve az ammónia szint.