+36 30 244 8031 info@waterscope.eu

Rólunk

Esettanulmányok
Waterscope vízcsepp

A WaterScope Zrt 2016-ban alakult, a cég alapítói és munkatársai a víziparban és az IoT alkalmazásokban nagy tapasztalattal rendelkező, a környezetvédelem iránt is elkötelezett szakemberek, akik otthonosan mozognak termék- és szoftverfejlesztésben, a vezeték nélküli adatgyűjtésben és kommunikációban, a rendszerintegrációban, valamint az AI/BIáltal támogatott adatelemzésben. 

 

Waterscope előnyök

 Egy kézben a hardver és a szoftver, a hálózat tervezésétől a megvalósításig

Az adatkezelés legújabb megközelítése, testreszabott  lehetőségek a különböző felhasználói szinteken

Vízügyi szakemberek által vízipari szakemberek számára kifejlesztett technológia

Skálázható rendszer, amely egyaránt alkalmazható meglévő és új rendszerekre

A Waterscope IoT felügyeleti rendszer még távoli, nehezen elérhető vagy rossz infrastruktúrájú helyeken is képes mérni, ahol más telekommunikációs technológia vagy energiaellátás nem elérhető. A Waterscope IoT adatgyűjtő eszközök szabványos szenzoros csatlakozásokat használnak, így bármilyen szabványos érzékelő integrálható az Waterscope IoT rendszerbe.

A WaterScope Zrt. által – vízipari szakemberek számára – kifejlesztett és gyártott saját akkumulátorral működő adatgyűjtő egységek a szenzorok adatait gyűjtik és vezeték nélkül továbbítják a dedikált szerverre, ahol az összegyűjtött adatok információvá alakulnak a különböző szintű szakértők vagy vezetők számára.

Az összegyűjtött adatok továbbítása a legújabb technológiák felhasználásával történik, amelyeket kifejezetten a gépek közötti kommunikációhoz fejlesztettek ki, mint például a LoRaWAN vagy az NB IoT.

A LoRaWAN (Long Range) és az NBIoT (Narrowband IoT) kis fogyasztású nagy kiterjedésű hálózati technológia, rádióhullámokat használ az átvitelre, alacsony költségű, hosszú távú, akkumulátoros működése rendkívül magas kapcsolatszámot, biztonságos és megbízható adatátvitelt biztosít. Az érzékelők és a dedikált hálózati szerverre továbbító át- járó vagy bázisállomás közötti távolság akár 10 km is lehet, és egy egység több ezer mérési pontot képes kezelni.

 

waterscope hírek

 

 

Kapcsolat

1118 Budapest Sasadi út 66.

info@waterscope.eu

+36 30 244 8031