Rólunk

A WaterScope International Zrt. megalapításának célja 2016. februárjában a WaterScope készülék (folyamatosan mérő, online monitoring berendezés) kifejlesztésének high-tech színvonalú hasznosítása volt. Az alapítók szándéka egy olyan nemzetközi szinten is ismert és elismert high-tech brand felépítése volt, amit a világ minden pontján megelégedéssel használnak a partnerek. Ennek érdekében a WaterScope berendezések fejlesztését és gyártását, illetve kereskedelmét a vállalat önállóan végzi.
 
A cég három fő egységből áll. Elsőként, a fejlesztés és gyártás, ahol a WaterScope berendezések műszaki és mikrobiológiai fejlesztése történik, majd ezen fejlesztések adoptálása a gyártásba. A fejlesztés és gyártás összhangját a folyamatos ellenőrzés mellett a mindig új és újabb műszaki megoldások közösen adják, így megalapozva egy olyan termék gyártásának lehetőségét, ami teljesíti a tulajdonosok és a megrendelők elvárásait. A másodikként említeni kívánt fontos egység sales és kereskedelem, amelyik egységnek egyformán fontos feladata és célkitűzése a hazai és a külföldi kereskedelem fejlesztése, magyar és nemzetközi üzleti partnerekkel történő együttműködés kialakítása.
 
A cég üzleti partnerei részére oktatásokat tart, támogatja a piaci megjelenésüket, és elvárja a folyamatos visszajelzést, a tapasztalatok rendszeres megosztását. A műszaki fejlesztések és a kereskedelem-fejlesztés egymástól el nem választhatók, így a cég vezetői állandóan keresik a különböző együttműködési lehetőségeket, magyar és külföldi cégekkel, K+F+I projektekben, pilot tesztek és egyéb olyan szakmai és kereskedelmi együttműködési lehetőségeiben, amelyek előreviszik a céget és a terméket a cél felé. Végül, de nem utolsó sorban, az adminisztratív csoport, mely minden professzionális cég adminisztrációs és pénzügyi hátterét segíti megteremteni. A vállalat zártkörűen működő részvénytársaság, így a céget a vezérigazgató és az igazgatótanács irányítja, ezzel biztosítva stabilitást és az állandóságot, melyet termékeivel szemben is alapvető követelményként várnak el a tulajdonosok. Vizió: Digitalizáljuk a vizet.