HORGÁSZAT 4.0 – OKOS BÓJA A TAVON!

Ha Ön horgász: érkezett már úgy a tóhoz, hogy a part le volt zárva, döglött halak úsztak a vízen és a többi horgász elkeseredetten ült a parton?

Ha Ön horgásztó üzemeltető: szeretne minél pontosabb, naprakész információval szolgálni a vízminőségről, szeretne magas szolgáltatási színvonalat és jó fogást biztosítani a fizetővendégeknek, szeretne megfelelni a nemzetközi előírásoknak?

Ha a válaszuk igen, az általunk kifejlesztett okos bója megoldást kínál fenti kihívásokra. A bójához illesztett szenzorok folyamatosan mérik a víz fő paramétereit és vezeték nélkül, hálózaton továbbítják az adatokat az internetre és onnan a felhasználókhoz. A felhasználók egy appon láthatják a vízminőséget és olvashatnak szakmai tartalmakat. A tó kezelője automatikus előrejelzést kap a változásokról, megakadályozhatja a káros algavirágzás elterjedését, információt adhat a horgászoknak a halak várható viselkedéséről, tanácsokkal szolgálhat a sikeres fogáshoz használandó legalkalmasabb csaliról.

Ha több információt szeretne megtudni az okos bója rendszerről, vegye fel velünk a kapcsolatot: waterscope@watersope.eu vagy görgessen weboldalunkon a „Célzott megoldásaink/Horgásztavak” menüponthoz.